Aanpassingsbedrijf Bierman (copy)

Aanpassingsbedrijf Bierman 

Sinds 1950 zijn wij actief in de automobielindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van rolstoelauto’s & rolstoelbussen. Daarnaast bieden wij diverse mobiliteitsoplossingen voor mensen met een beperking.

Wat we voor u kunnen betekenen:

Autoaanpassingen

 

Rolstoelauto

Een veel voorkomende aangepaste auto is de rolstoelauto. Dit zijn auto’s aangepast voor het vervoer van één rolstoelpassagier. Afhankelijk van de afmetingen van de rolstoel(passagier), kunt u minimaal 3 tot maximaal 8 personen vervoeren met een rolstoelauto (incl. rolstoelpassagier & bestuurder).

Rolstoelbus

Een rolstoelbus is een aangepaste auto, maar dan op busformaat. Dit zijn bussen aangepast voor het vervoer van één of meerdere rolstoelpassagier(s). Afhankelijk van de afmetingen van de rolstoel(passagier), kunt u minimaal 3 tot maximaal 6 personen vervoeren met een rolstoelbus (incl. rolstoelpassagier & bestuurder).

Scootmobiel auto

Een steeds vaker voorkomende aangepaste auto is een scootmobiel auto. Een scootmobiel of rolstoel kan soms lastig zijn om mee te nemen. Wij bieden diverse mogelijkheden om uw scootmobiel of rolstoel gemakkelijk in uw aangepaste auto te krijgen. De meest voorkomende oplossingen zijn voor een scootmobiel auto zijn: een kofferbaklift / scootmobiellift / oprijgoten.

Zelf rijden

Met een kleine beperking is het vaak prima mogelijk om (toch) zelf in uw aangepaste auto te rijden. Afhankelijk van de handicap is een kleine of complexere aanpassing nodig.

(draai-) stoel

Om uw zitpositie in uw aangepaste auto of bus te verbeteren ofwel het instappen te vergemakkelijken zijn er diverse oplossingen door de autostoel aan te passen. De meest voorkomende oplossingen zijn: Draaistoel / Draaistoel + op en neer functionaliteit / Draaistoel + op en neer functionaliteit + Uitneembare stoel / 180 graden draaistoel / 6 way seat / Overige aanpassingen stoel.

Aanpassingsbedrijf Bierman

Pesetaweg 16
2153 PJ Nieuw-Vennep
T. 0252-210611
Email

DEEL DIT ARTIKEL


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/support-magazine.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
  • Aanpassingsbedrijf Bierman (copy)

    Vorige artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/support-magazine.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
  • Aanpassingsbedrijf Bierman (copy)

    Volgende artikel

In dit online magazine van de makers van Support Magazine vind je redactionele artikelen en artikelen die zijn aangeleverd door onze partners. Alle redactionele artikelen worden gepubliceerd onder redactionele verantwoordelijkheid van Support Magazine. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Maar delen mag!

Support Magazine is een uitgave van Virtùmedia

Klantenservice

e-mail / of bel (085) 0407400

Adverteren?

Klaartje Grol/ e-mail / of bel (030) 307 22 48

Samenwerken?

Rob van der Linden/e-mail / of bel (030) 303 12 95