Elke beweging telt, de glimlach nog meer! (copy)

Elke beweging telt, de glimlach nog meer!

Zumba for Wheelzz

Het maakt niet uit wie je bent, wat je bent en hoe je het doet, samen bewegen en dansen is altijd goed voor lichaam en geest. Heb je ooit wel eens een lesje Zumba® geprobeerd?

Zumba® is een fitnessprogramma, waarbij je danst en aan je conditie werkt op lekker swingende Latijns-Amerikaanse muziek, zoals de salsa, merengue en de samba. Dat maakt elke les tot een feestje.

Priska van den Berg is officieel Zumba instructor en de drijvende kracht achter Zumba for Wheelzzz. Want bewegen op muziek kan iedereen. Priska geeft de lessen fysiek, maar ook online, waarbij leden vanuit het hele land mee doen met de les.

Hoe is het zo gekomen?

Als kind zat het dansen Priska in het bloed, en toen ze in 2008 de Zumba ontdekte was ze verkocht. Na jaren lessen volgen was er de kans om een les over te nemen en dus haalde ze haar Basic 1 instructor training en was officieel Zumba instructor. Het lesgeven combineerde goed met haar baan bij Welzorg en het aantal lessen breidde uit.

Eind 2020 is Priska begonnen met Zumba for Wheelzzz, eigenlijk door vraag uit haar omgeving. Kun je geen Zumba geven voor mensen in een rolstoel?  Die uitdaging is ze aangegaan. Dat betekende thuis voor de spiegel op een krukje oefenen, en met wat aanpassingen ging dat verrassend goed!

Na een oproepje werd Priska overladen met enthousiaste reacties en eind 2020 gaf ze de eerste demo lessen. Zumba for wheelzzz was geboren!

Nieuwsgierig? Kijk op onze website meer informatie en het reserveren van een les.

DEEL DIT ARTIKEL


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/support-magazine.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
  • Elke beweging telt, de glimlach nog meer! (copy)

    Vorige artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/support-magazine.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
  • Elke beweging telt, de glimlach nog meer! (copy)

    Volgende artikel

In dit online magazine van de makers van Support Magazine vind je redactionele artikelen en artikelen die zijn aangeleverd door onze partners. Alle redactionele artikelen worden gepubliceerd onder redactionele verantwoordelijkheid van Support Magazine. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Maar delen mag!

Support Magazine is een uitgave van Virtùmedia

Klantenservice

e-mail / of bel (085) 0407400

Adverteren?

Klaartje Grol/ e-mail / of bel (030) 307 22 48

Samenwerken?

Rob van der Linden/e-mail / of bel (030) 303 12 95