Gewoon weer even naar de markt! (copy)

Gewoon weer even naar de markt!

Iedereen wil er toch graag zelf op uit? Weer even snel een boodschap te doen, een ommetje te maken met de hond of even langs vrienden gaan voor een bakkie. Gewoon de vrijheid om die dagelijkse dingen te doen. Met een hulpmiddel van 2KERR heb je weer die bewegingsvrijheid en worden de dagelijkse dingen een stuk makkelijker.

“Even” is vaak niet vanzelfsprekend als je een loopbeperking hebt of in een rolstoel zit. Als je te maken hebt met een mobiliteitsbeperking, dan kan dit een groot obstakel zijn in je dagelijkse activiteiten. Alles duurt nu eenmaal langer, kost meer energie en wanneer je een rolstoel gebruikt zijn de transfers erg belastend. Ga maar na, van de rolstoel in de auto en bij de winkel er weer uit, over parkeerplaats, stoep, etc. rollen, heen en terug, weer een transfer in de auto en thuis er weer uit. Kortom, fysiek belastend terwijl dit niet nodig hoeft te zijn. Met een balansrolstoel rij je vanuit huis naar de winkel en weer terug, zonder veel moeite en zonder onnodige tranfers. Met een rolstoel-oplossing van 2KERR kan je weer actief deelnemen aan het dagelijks leven zonder veel energie te gebruiken. Zodat je wat overhoudt voor leuke dingen!

De balansrolstoel

Het beste kan je een balansrolstoel omschrijven als een rolstoel met Segway balanstechniek. Nee, je hoeft hiervoor zelf geen balans te houden, dat doet de techniek juist voor je.

Met de balansrolstoel kan je rijden over veel verschillende soorten ondergronden. Door het bos, over zandwegen of zelfs over het strand rijden, maar ook samen fietsen op het fietspad of een oud stadscentrum bezoeken is (weer) mogelijk.

Nieuw! Met de iBOT elektrische rolstoel is toegankelijkheid geen issue meer

De zeer geavanceerde techniek van iBOT gaat verder dan een balansrolstoel en maakt nóg meer mogelijk, waar je ook bent! Toegankelijkheid is geen issue meer want je kunt jezelf prima redden. De iBOT elektrische rolstoel wordt bediend d.m.v. een joystick en kan binnen- of buiten rijden, on- en off road rijden. Met de iBOT kan je hoog of laag zitten en zelfs de trap op en af.

De iBOT is een multifunctioneel persoonlijk mobiliteitshulpmiddel waarmee je dingen kan bereiken die je voorheen voor onmogelijk had gehouden. Maak contact met je geliefde, dierbaren en leeftijdsgenoten op ooghoogte. Ben weer onderdeel van het gesprek wanneer iedereen staat. Wandel weer naast elkaar op gelijke hoogte. Dit kan met de iBOT, niet op kruipsnelheid maar echt wandelen! Een geweldige ervaring die voor iedereen normaal zou moeten zijn.

Plaatsen die normaal niet te bereiken zijn, zijn nu toegankelijk door het gebruik van de traploop modus. Bezoek openbare gebouwen en winkels of neem kleine opstapjes, ga op bezoek bij vrienden of familie thuis. De iBOT helpt je om alle barrières te overwinnen!

Tekst en beeld: 2KERR

Bij 2KERR werken adviseurs die zelf gebruik maken van de balansrolstoel en je perfect kunnen adviseren voor de beste oplossing. Bel of mail gerust voor meer informatie.

DEEL DIT ARTIKEL


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/support-magazine.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
  • Gewoon weer even naar de markt! (copy)

    Vorige artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/support-magazine.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
  • Gewoon weer even naar de markt! (copy)

    Volgende artikel

In dit online magazine van de makers van Support Magazine vind je redactionele artikelen en artikelen die zijn aangeleverd door onze partners. Alle redactionele artikelen worden gepubliceerd onder redactionele verantwoordelijkheid van Support Magazine. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Maar delen mag!

Support Magazine is een uitgave van Virtùmedia

Klantenservice

e-mail / of bel (085) 0407400

Adverteren?

Klaartje Grol/ e-mail / of bel (030) 307 22 48

Samenwerken?

Rob van der Linden /e-mail / of bel (030) 307 22 46