O4 Wheelchairs en Quokka introduceren: Coffee2Roll! (copy)

O4 Wheelchairs en Quokka introduceren: Coffee2Roll!

en je kan nu twee sets winnen!

Even koffie halen voor je collega’s is als rolstoelgebruiker makkelijker gezegd dan gedaan. Een kopje koffie voor jezelf meenemen is al lastig, laat staan als je een heel kantoor moet voorzien van de nodige brandstof. Daar is nu een oplossing voor. Samen met Quokka, leverancier van rolstoel accessoires, heeft O4 Wheelchairs de Coffee2Roll ontwikkeld, een speciale adapter waarmee je twee Quokka-koffiebekerhouders aan één bevestigingspunt van je rolstoel kunt monteren. En goed nieuws: via Facebook verloten we aan één persoon maar liefst twee sets van onze Coffee2Roll inclusief twee Quokka-koffiebekerhouders t.w.v. €92,50 per set!

Het is een relatief klein maar toch veel gevoeld gemis onder rolstoelgebruikers dat ze niet kunnen deelnemen aan het ritueel van koffie halen voor collega’s, zo bleek uit een onderzoek dat O4 Wheelchairs samen met Support Magazine uitvoerde onder werkende rolstoelgebruikers. Daarom heeft O4 Wheelchairs een multifunctionele adapter ontwikkeld waar heel eenvoudig twee koffiebekerhouders op kunnen worden geklikt op je rolstoel.

Met twee houders, links en rechts van je rolstoel, kun je dus voor drie collega’s én jezelf koffie halen. Op de adapter kunnen ook verschillende Quokka frame- en rolstoeltassen worden geklikt. Dus, tas erop als je naar je werk gaat, en tas eraf als je op je werk bent zodat je de Quokka-koffiebekerhouder erop kunt klikken!

 Ritueel toegankelijk maken

“Onze missie is om maatwerk rolstoelen te ontwikkelen die iedereen optimaal laten rijden, zitten, werken en bewegen”, zegt Edith Baltussen van O4 Wheelchairs. “Wij willen dat rolstoelgebruikers zo actief mogelijk hun leven leiden en gewoon kunnen deelnemen aan de maatschappij. Als wij zo’n dagelijks ritueel als koffie halen voor collega’s toegankelijk kunnen maken, is dat een uitdaging die we graag aangaan.”

Winactie!

Wil jij twee sets Coffee2Roll inclusief koffiebekerhouders winnen? Ga dan naar onze Facebookpagina, like ons bericht en tag in een reactie de drie collega’s voor wie jij straks graag koffie wilt gaan halen! Meedoen kan tot en met 5 november 2021

Iemand anders blij maken met de Coffee2Roll kan natuurlijk ook! Vanaf 1 november 2021 is de Coffee2Roll inclusief Quokka koffiebekerhouder te koop. Stuur hiervoor een mail naar sales@o4.eu, of ga naar de webshop van Quokka. Leuk om cadeau te doen tijdens de feestdagen!

Tekst en beeld: O4 Wheelchairs

DEEL DIT ARTIKEL


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/support-magazine.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
  • O4 Wheelchairs en Quokka introduceren: Coffee2Roll! (copy)

    Vorige artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/support-magazine.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
  • O4 Wheelchairs en Quokka introduceren: Coffee2Roll! (copy)

    Volgende artikel

In dit online magazine van de makers van Support Magazine vind je redactionele artikelen en artikelen die zijn aangeleverd door onze partners. Alle redactionele artikelen worden gepubliceerd onder redactionele verantwoordelijkheid van Support Magazine. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Maar delen mag!

Support Magazine is een uitgave van Virtùmedia

Klantenservice

e-mail / of bel (085) 0407400

Adverteren?

Klaartje Grol/ e-mail / of bel (030) 307 22 48

Samenwerken?

Rob van der Linden/e-mail / of bel (030) 303 12 95