Tracker op uit! (copy)

Tracker op uit!

Boodschappen doen, naar je werk fietsen of gezellig met je gezin of vrienden heerlijke toertochten maken, het kan allemaal met een aankoppelbare handbike. Tegelijkertijd heeft het ook medisch-therapeutische voordelen. Je bouwt een goede conditie op, je traint de spieren van je hele bovenlichaam en je verbetert je lichaamshouding.

Tracker aankoppelbare handbike

De Tracker aankoppelbare handbike van Double Performance maakt van je rolstoel een rendementvolle fiets. In vergelijking met je handbewogen rolstoel kom je met dezelfde inspanning ten minste 3 keer zo ver. Wanneer uitgevoerd met elektrische ondersteuning, maak je moeiteloos nóg meer kilometers. De Tracker aankoppelbare handbike is daarom het meest ideale hulpmiddel voor vervoer, fitness, therapie en recreatie.

Snel en eenvoudig aankoppelen aan je rolstoel en weg ben je!

De Tracker kent verschillende aankoppelsystemen waarmee voor ieder, aan de hand van de individuele wensen en mogelijkheden, een passende oplossing wordt geboden. Geschikt voor vrijwel elke rolstoel. Uniek is het adapterloze aankoppelsysteem: geen adapterdelen op je rolstoel, dus geen extra gewicht! Informeer zekerheidshalve altijd vooraf of montage mogelijk is op je (nieuwe) rolstoel.

Gegarandeerd ergonomisch correct!

Om optimaal van de Tracker gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat de crankpositie correct wordt afgestemd op je zithouding en zitpositie. De instelbaarheid van de Tracker, onderscheidend in de markt, maakt dit mogelijk. Bij montage en afstelling van de Tracker in de gespecialiseerde werkplaats van Double Performance wordt rekening gehouden met voetplaatsing, kniehoogte, romplengte, armlengte, borst/buikomvang, eventuele bewegingsbeperkingen en handfunctie. 

Ruime keuze

Double Performance biedt ruime keuze uit verschillende modellen en aankoppelsystemen. Hiermee is er voor iedereen een passende handbike qua aankoppeling, bediening, afstelling, aandrijving, rijeigenschappen en rendement beschikbaar. Een complete lijn Tracker aankoppelbare handbikes voor zowel volwassenen als kinderen met keuze uit kardan aandrijving en ketting aandrijving, met of zonder elektrische ondersteuning.

De adviseurs van Double Performance staan voor je klaar om met jou, rekening houdend met je functionele mogelijkheden, het beoogt gebruik en je persoonlijke wensen, de juiste handbike te kiezen.

Tracker aankoppelbare handbikes

 • Ruime keuze uit verschillende modellen
 • Snel en eenvoudig aan en af te koppelen
 • Geschikt voor vrijwel elk type rolstoel
 • Gegarandeerde ergonomisch correcte afstelling

Contact:

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een proefrit, bel Double Performance 0182-573833 of stuur een email.

DEEL DIT ARTIKEL


  Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/support-magazine.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
 • Tracker op uit! (copy)

  Vorige artikel

  Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/support-magazine.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
 • Tracker op uit! (copy)

  Volgende artikel

In dit online magazine van de makers van Support Magazine vind je redactionele artikelen en artikelen die zijn aangeleverd door onze partners. Alle redactionele artikelen worden gepubliceerd onder redactionele verantwoordelijkheid van Support Magazine. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Maar delen mag!

Support Magazine is een uitgave van Virtùmedia

Klantenservice

e-mail / of bel (085) 0407400

Adverteren?

Klaartje Grol/ e-mail / of bel (030) 307 22 48

Samenwerken?

Rob van der Linden/e-mail / of bel (030) 303 12 95