Workshop Hoofd, schouders, wiel en frame (copy)

Workshop ‘Hoofd, schouders, wiel en frame’

waardevolle weetjes over de rolstoel

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor jou als rolstoelgebruiker. In ongeveer een uur tijd behandelen we diverse onderwerpen die vroeg of laat aan bod komen als je in een rolstoel zit. Zoals waar je rekening mee kunt (of zelfs moet) houden op het moment dat je een nieuwe rolstoel gaat uitzoeken, een passing hebt of pijn hebt tijdens het zitten in de rolstoel. Na het uur is er nog ruim een half uur tijd voor een vragenronde en om na te praten.

 • Krijg de juiste handvatten voor het doen van een hulpmiddelaanvraag
 • Wissel onderling ervaring uit met mede-rollers
 • Welke vragen zijn handig om te stellen tijdens het aanschafproces van een rolstoel
 • Leer meer over de drie belangrijkste pijlers bij het zitten in een rolstoel: huid, houding en functionaliteit
 • Krijg inzicht in hoe je zit, en waarom je zit zoals je zit

De ‘Hoofd, schouders, wiel en frame’ workshop is voor zowel de nieuwe, als de ervaren rolstoelgebruiker. Samen met maximaal 10 deelnemers bespreken we waar je aan kunt denken bij het doen van een nieuwe hulpmiddelenaanvraag. Hier kun je de beschikbare workshopdata bekijken en je direct aanmelden.

Tekst en beeld: Vicair

Contact

Vicair BV
Bruynvisweg 5
1531AX WORMER
075 642 9999

DEEL DIT ARTIKEL


  Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/support-magazine.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
 • Workshop Hoofd, schouders, wiel en frame (copy)

  Vorige artikel

  Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/support-magazine.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
 • Workshop Hoofd, schouders, wiel en frame (copy)

  Volgende artikel

In dit online magazine van de makers van Support Magazine vind je redactionele artikelen en artikelen die zijn aangeleverd door onze partners. Alle redactionele artikelen worden gepubliceerd onder redactionele verantwoordelijkheid van Support Magazine. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Maar delen mag!

Support Magazine is een uitgave van Virtùmedia

Klantenservice

e-mail / of bel (085) 0407400

Adverteren?

Klaartje Grol/ e-mail / of bel (030) 307 22 48

Samenwerken?

Rob van der Linden/e-mail / of bel (030) 303 12 95